Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Zaključak o ponovnom utvrđivanju Nacrta Regulacionog plana za prostor između ulica: Mladena Stojanovića, Milana Radmana, Kralja Petra II Karađorđevića i Trive Amelice u Banjaluci

Izvor: eKapija.ba, 16.05.2013.
Na osnovu člana 38. i 40. Zakona o uređenju prostora i građenju (Službeni glasnik Republike Srpske, broj 55/10) i člana 32. Statuta Grada Banjaluka (Službeni glasnik Grada Banjaluka, br. 25/05, 30/07 i 17/12), Skupština grada Banjaluka je, na 7. sjednici, održanoj dana 25.04, 26.04, 13.05. i 14.05.2013. godine, donijela 
 
 Z A K Lj U Č A K  
 
 o ponovnom utvrđivanju Nacrta Regulacionog plana za prostor između ulica: Mladena Stojanovića, Milana Radmana, Kralja Petra II Karađorđevića  
 
 i Trive Amelice, u Banjaluci  
 
1. Skupština Grada ponovo utvrđuje Nacrt regulacionog plana za prostor između ulica: Mladena Stojanovića, Milana Radmana, Kralja Petra II Karađorđevića i Trive Amelice, u Banjaluci (u daljem trekstu: Nacrt). 
 
2. Nacrt Regulacionog plana za prostor između ulica: Mladena Stojanovića, Milana Radmana, Kralja Petra II Karađorđevića i Trive Amelice, u Banjaluci, utvrđen Zaključkom Skupštine grada Banjaluka, br. 07-013-340/12 od 27.04.2012. godine (Službeni glasnik Grada Banjaluka, broj 12/12), koji je bio izložen na javni uvid – u periodu od 07.06. do 07.07.2012. godine, na osnovu prihvatanja dostavljenih prijedloga, mišljenja i primjedbi, u određenim dijelovima obuhvata značajno je izmijenjen,  te se, kao takav, ponovo izlaže na javni uvid.  
 
3. Nacrt se  ponovo  izlaže na javni uvid – u prostorijama preduzeća „Routing“ d.o.o. Banjaluka, ul. Prvog krajiškog korpusa br. 16, u prostorijama Administrativne službe Grada Banjaluka, u prostorijama mjesne zajednice „Rosulje“, - svakog dana, osim subote, nedelje i državnog praznika, u vremenu od 08,00 do 16,00 časova, a trajaće 30 dana  od dana isteka roka za objavljivanje. 
 
4. Za vrijeme javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge - samo na dio Nacrta koji je izmijenjen nakon prvog javnog uvida,  upisom u svesku, koja će se nalaziti u prostoriji u kojoj je Nacrt izložen, ili u formi dopisa Administrativnoj službi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje. 
 
5. O mjestu, datumu početka i trajanju javnog uvida, kao i mjestu i datumu javnog izlaganja nacrta Plana, javnost će biti obaviještena – putem „Glasa Srpske“ i „Nezavisnih novina“, 15 dana prije početka javnog uvida, i dva dana uzastopno, neposredno pred početak javnog uvida. 
 
5. Odjeljenje za prostorno uređenje obavijestiće, oglasom, vlasnike nekretnina na području obuhvaćenom Planom o javnom uvidu. 
 
6. Ovaj zaključak stupa na snagu sa danom donošenja, a biće objavljen u Službenom glasniku Grada Banjaluka. 
 
Broj:07-013-211/13.  
 
PREDSJEDNIK SKUPŠTINE GRADA
Budimir Balaban, s.r.
 
Službeni glasnik Grada Banja Luka, br.8

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: